2010-ben alapítottuk cégünket azzal a határozott céllal,hogy a Magyar pálinka- és likőrpiacra egy új, innovatív és fiatalos lendületet hozzunk megtartva a pálinkakészítés évszázados hagyományait:

Főzdénk fatüzelésű, teljes egészében vörösrézből készült lepárló berendezésekkel rendelkezik,az étkezési minőségű gyümölcsök feldolgozásától a késztermék palackozásáig minden manufaktúrális rendszerben működik. Célunk,hogy a kiváló minőségű hazai gyümölcsök páratlan íz- és aromavilágát maximálisan megőrizve olyan terméket állítsunk elő,amit elfogyasztva elégedetten mondhatjuk: Kérek még egyet!

Innováció: Nagyjából 100 féle pálinkánk van jelen a piacon,likőrjeink között megdöbbentően új ízeket fedezhetünk fel,többek között az egész világon egyedülálló,általunk kifejlesztett MÁCUM MÁKLIKŐR- t,mellyel számos nemzetközi elismerést szereztünk: SIAL Shanghai , SIAL Montreal , Kanadai díj , Amsterdam. Fiatalos lendület :az ország minden pontján megtalálható üzletkötőink és a központunk is a lehető legrövidebb időn belül reagál a piac új kihívásaira,vásárlói igényekre és Tisztelt Fogyasztóink kérdéseire.

Köszönjük,hogy megtisztelt érdeklődésével!

MP Csapata

bemutatkozas
Hungarikum 3
Összes pálinkánk kisüsti, ezer literesnél kisebb, esetünkben színtiszta réz lepárlókészülékkel, kétszeri szakaszos lepárlással készül.
standard
Célunk a magyar pálinkakultúra fenntartása, egy minőségi alapanyagokból, szívvel-lélekkel készült Hungarikum bemutatása a világpiacnak. A Magna pálinka ezt képviseli.
  • foto_2256
  • foto_2259
  • foto_2271
  • foto_2273
Az oldal tetejére!